Osnove oblikotvornosti 4 - Selan, Jurij; Huzjan, Zdenko; Frelih, Črtomir; Makše, Roman (Pedagoška fakulteta, 2015)
Besedila, ki spremljajo projekte, realizirane pri predmetih Slikanje in Risanje, so tokrat – kot del priprave končne razstave – napisali študentje sami. Njihove interpretacije lastnih ustvarjalnih intenc lahko preberete v osrednjem delu razstave.