Zadovoljstvo zaposlenih z delovnim okoljem na Centru za socialno delo Pomurje - Kolenko, Lidija (L. Kolenko, 2023)
Magistrsko delo obravnava zadovoljstvo zaposlenih na Centru za socialno delo Pomurje. Cilj raziskovanja je bil ugotoviti zadovoljstvo zaposlenih v delovnem okolju z delovnimi pogoji, odnosi v delovni organizaciji, osebnim dohodkom, napredovanjem, možnostjo strokovnega razvoja, možnostjo soodločanja pri delu, uravnavanjem delovnega časa in obveznosti z družinskim življenjem, varnostjo in na kakšen način zaposleni sami prispevajo k večjemu zadovoljstvu na delovnem mestu. Zanimalo me je, na kakšen način vodstvo centra za socialno delo prispeva k zadovoljstvu zaposlenih. The Master’s dissertation addresses personal satisfaction of the Social Work Centre Pomurje employees.The goal of this research was to establish the personal satisfaction of employees in their working environment with their working conditions, relations in their work organization, personal income, promotion, professional development options, possibilities of co-decision making, work time and personal life balancing, safety, and in what way the employees themselves contribute to bigger satisfaction at work.