Forvist til omsorg:Grønlændere med handicap nedsendt til Danmark - Jensen, Niels Rosendal (2008)
Anmeldelsen refererer til en netop udgivet bog af Grønbæk Jensen & Knigge og udbygger dennes problemstilling ved at tilføje en diskussion om forholdet mellem faglighed og nærhed/hjemstavn. Udgivelsesdato: December 2008