Sagn og fortællinger fra Angmagsalik samlede af G. Holm. Bemærkninger til sagnsamlingen af H. Rink. - Holm, Gustav Frederik, 1849- (Kjøbenhavn, F. Dreyer, 1887)
Særtryk af "Meddelelser om Grønland" X. Mode of access: Internet.