"Fram" ekspeditionen : Nansen i den frosne verden. Tilligemed en levnetsbeskrivelse af den store forsker, mange uddrag af Nansens "Paa ski over Gronland," og Eivind Astrups "Blandt nordpolens naboer," en beskrivelse af Astrups reise over Nord Gronland med loitnant R.E. Peary - Berens, S. L.; Astrup, Eivind, 1870-1896.; Read, John Elliot, 1845- (Chicago : National Pub. Co., 1897)
Mode of access: Internet.