De nordic lingva qvantvm in Islandia ab antiqvissimis temporibvs mvtata sit. - Passy, Paul, 1859-1940. (Lvtetiae Parisiorvm : apvd Firmin-Didot, 1891)
Thèse--Faculté des lettres de Paris. "Catalogvs librorvm": p. [3]-[4] Mode of access: Internet.