Forhandlingsprotokol for den i Henhold til Lov angaaende en ny Skydeætning af Jorderne paa Færøerne af 29de Marts 1867 [Section symbol] 2 nedsatte Taxationskommission. - Denmark. Laws, Statutes, etc. (Kjöbenhavn, J.H. Schultz, 1872)
Mode of access: Internet.