Ordbog over det lappiske sprog; med latinsk og norsk forklaring samt en oversigt over sprogets grammatik. - Friis, J. A. (Jens Andreas), 1821-1896. (Christiania, Dybwad, 1887)
Additional t.p. in Latin: Lexicon lapponicvm. Mode of access: Internet.