Specimen academicum de Esquimaux, gente Americana [electronic resource] : quod in Regio Fennorum Lycæo, consent. ampliss facult. philos. sub umbone viri ampliss. atque celeberrimi Dn. Petri Kalm, oeconom. profess. reg. & ord. item reg. scient. acad. Holm. membri, placidæ eruditorum discussioni submittitur ab Andrea Abrahami Indrenio, tavast. ad diem XIX. Junii, anni currentis MDCCLVI [i.e. 1756], loco horisque consuetis. - Kalm, Pehr, 1716-1779; Indrenius, Andreas Abraham. (Aboæ [Finland] : Impressit direct. & typogr. reg. magn. duc. Finland, Jacob Merckell, 1756)
Text in Latin. Respondent: Andreas Abraham Indrenius. Includes bibliographical references. Electronic reproduction. Mode of access: Internet. 44