Ordbog over det lappiske sprog med latinsk og norsk forklaring, samt en oversigt over sprogets grammatik. - Friis, J. A. (Jens Andreas), 1821-1896. (Christiania, I kommisson hos J. Dybwad, 1887)
Mode of access: Internet.