Suomalainen murteiskirja; tahi lukemisia viron, karjalan, vatjan vepsän ja liivin kielillä suomalaisten sanastojen kanssa. - Ahlqvist, August, 1826-1889. (Helsingissä, J. Simeliuksen Perillisten Kirjapainossa, 1869)
Mode of access: Internet.