De nordica lingua quantum in Islandia ab antiquissimis temporibus mutata sit - Passy, Paul Edouard, 1859-1940. (Lutetiae Parisorum [Paris] : Firmin-Didot, 1891)
Thesis (doctoral) Mode of access: Internet.