Omrids af det lappiske sprogs formlaere. - Friis, J. A. (Jens Andreas), 1821-1896. (Christiania : I kommission hos J. Dybwad, 1887)
"Saertryk af Ordbog over det lappiske sprog." Mode of access: Internet.