Anteckningar om Nord-Karelska frikorpsernas företag,1808,föregångna af ett försök till framställning om dessa korpsers uppkomst och öden. - Kivinen, K. M. (Helsingfors, G.W.Edlunds förlag, 1865)
Mode of access: Internet.