Minnen frȧn Vegas färd och dess svenska föregȧngare jämte en kortfattad framställning af nordostpassagens historia och den amerikanska nordpolsexpeditionen under De Long. - Stuxberg, Anton, 1849-1902. (Stockholm : Distribuent: Samson & Wallins bokhandel, 1890)
Mode of access: Internet.