Hungurvaka; sive, Historia primorum qvinqve Skalholtensium in Islandia episcoporum; Pals biskups saga; sive, Historia Pauli episcopi, & Þattraf Thorvalldi vodförla; sive, Narratio de Thorvalldo peregrinatore, ex manuscriptis Legati magnaeani, cum interpretatione latine, annotationibus chronologia, tabulis genealogicis . - Grímur Jónsson Thorkelín, 1752-1829; Finnsson, Hannes, 1739-1796.; Schøning, Gerhard.; Olafsson, Jón frá Svefneyjum, 1731-1811. (Hafniae, A.H. Godiche, 1778)
Ed. and tr. by Jón Olafsson, with preface by G. Schöning, indices and notes by Hannes Finnsson and G.J. Thorkelin, and glossary by Ólafsson. Added title-page in Icelandic. Mode of access: Internet.