Tympanum schamanico-Lapponicum in Museu Historico Lundensi - Sjöborg, Nils Henrik, 1767-1838. (Lundæ : Litteris Berlingianis, 1808)
Paged continuously. "In Lyceo Carolino d. 9 Martii MDCCCVIII"--pt. 1; "In Lyceo Carolino d. x Maji MDCCCVIII"--pt. 2. Includes bibliographical references. Pt. 1. Pro laurea exponent Carl Anton Wassberg -- Pt. 2. Pro laurea exponent Gustaf Broome. Mode of access: Internet.