Ræsonneret Lappisk sproglære efter den sprogart : som bruges af fjældlapperne i porsangerfjorden i finmarken - Rask, Rasmus, 1787-1832. (København : Forlagt af J.H. Schubothes Boghandling : Trykt hos S.L. Møller, 1832)
T.p. verso is blank. Signatures: pi⁸ 1-18⁸ [$2 signed] Spine title: Lappisk sproglære. Includes bibliographical references. NUC pre-1956, Mode of access: Internet.