Knud Leems Beskrivelse over Finmarkens Lapper : deres tungemaal, levemaade og forrige afgudsdyrkelse = Canuti Leemii De Lapponibus Finmarchiæ : eorumqve lingva, vita et religione pristina commentatio - Leem, Knud, 1697-1774.; Jessen, Erik Johan, 1705-1783.; Gunnerus, Johan Ernst, 1718-1773. (Kiøbenhavn : Trykt af G.G. Salikath, 1787)
Title and text in Danish and Latin. Mode of access: Internet.