Wogulisches wörterverzeichnis - Ahlqvist, August, 1826-1889. (Helsingissä : Suomalaisen Kīrjallīsuuden Seuran Kirjapainossa, 1891)
"Vorwort" signed: Ilmi Bergroth. At head of t.-p.: Suomalais-ugrilaisen Seuran. Toimituksia. II. Mémoires de la Société Finno-ougrienne. II. Mode of access: Internet.