"Fram" ekspeditionen. Nansen i den frosne verden. Tilligemed en levnetsbeskrivelse af den store forsker, mange uddrag af Nansens "Paa ski over Grønland," og Eivind Astrups "Blandt nordpolens naboer," en beskrivelse af Astrups reise over Nord Grønland med løitknant R.E. Peary. - Berens, S. L. comp.; Read, John E. (John Elliot), b. 1845.; Astrup, Eivind, 1870-1896. (Philadelphia, A. J. Holman & co., 1897)
Mode of access: Internet.