Eskimoiske eventyr og sagn, oversatte efter de indfødte fortælleres opskrifter og meddelelser - Rink, H. (Hinrich), 1819-1893. (København, C. A. Reitzel, 1866)
Mode of access: Internet. Acconpanied by "Supplement indeholdende et tillaeg om eskimoerne ." (2 p. l., [iii]-x, 259 p. front. (map) 24 cm.) Published: Kjøbhavn, C. A. Reitzel, 1871. Bound with above.