Kort berättelse om lapparnas björna-fänge, samt deras der wid brukade widskeppelser - Fjellström, Pehr.; Bäckman, Louise, 1926- (Umeå : Två förläggare, 1981)
Reprint. Originally published: Stockholm, 1755. With text in modern and Gothic type. Mode of access: Internet.