Amelı̂ fenn-i tedris : dürus-i mütenevvienin suret-i tedrisi, atfalin inzibat ve terbiyesi, idare-yi mektep - Yalkut, Sabri Cemil, b. 1882. ([Skopje (Macedonia)] : Kosova Matbaası)
Romanized record. "İptidaı̂-yi rüşdı̂ muallim ve muallimelerine ve bil-hassa dar ül-muallimin talibesine mahsus." In Turkish (Arabic script) Mode of access: Internet. Bound with: İlm-i terbiye-ye etfal, Birinci kısım : usul-i terbiye / Sami.