Ostjakkien ja Wogulien tuohi-ja nahkakoristeita. Ornamente auf birkenrinde und fell bei den Ostjaken und Wogulen. - Sirelius, U. T. (Uuno Taavi), 1872-1929. (Helsingfors, Société finno-ougrienne, 1904)
In portfolio. Title also in German. CUL copy has added t. p. only. Finnish and German in parallel columns. There is an added t.-p. without series title, bearing imprint Helsingissä, Suomalaisen kirjallisuuden seuran kirjapainon osakeyhtiö, 1904. Mode of access: Internet.