Selv-anden paa 86@14' [electronic resource] : optegnelser fra den Norske polarfaerd 1893-96 - Johansen, Hjalmar, 1867-1913. (Kristiania [Oslo] : H. Aschehoug, 1898)
Electronic reproduction. Mode of access: Internet. 44