Reg'ek 'es 'enekek a vil'ag teremt'es'erol, vogul szövegek 'es fordit'asaik, t'argyi 'es nyelvi magyar'azatokkal; bevezet'esül a vogulok n'epkölt'ese s osi hitvil'aga, saj'at gyüjt'ese s Reguly Antal hagyat'eka alapj'an; a Rökk Szil'ard- alapitv'any segits'eg'evel, kiadja a Magyar tudom'anyos akad'emia. - Munkácsi, Bernát, 1860-1937.; Reguly, Antal, 1819-1858. (Budapest, 1892)
Mode of access: Internet.