En kortt Relation om Lapparnes lefwarne och sedher, wijdskiepellsser, sampt i många stycken grofwe wildfarellsser. - Rheen, Samuele.; Wiklund, K. B. (Karl Bernhard), 1868-1934, ed. (Uppsala, Tryckt hos H. Wretman, 1897)
Bibliography included in "Företal," signed: K.B. Wiklund. Mode of access: Internet.