Folketællingen i Grønland den 1. oktober 1911 = Population du Groënland du 1er octobre 1911 - Denmark. Statistiske departement (København : Bianco Lunos bogtrykkeri, 1913)
Table of contents and table captions also in French. Mode of access: Internet.