Norges bergverksdrift. Norway's mining industry. - Norway. Statistisk sentralbyrå.; Norway. Statistisk sentralbyrå. Norway's mining industry.
1928- include statistics for Svalbard, 1926/27- "Med oppgaver over bergverksdriften på Svalbard i året." 1928- include statistics for Svalbard, 1926/27- Mode of access: Internet.