Haermaendene paa Helgeland; Henrik Ibsens forhold til kilderne i den Norrøne literatur. - Lynner, Ferd. G.; Ibsen, Henrik, 1828-1906. Haermaendene paa Helgeland. (Kristiania, Malling, 1909)
Mode of access: Internet.