Festskrift ved hundredaarsjubilæet for Niels Henrik Abels fodsel. - Universitetet i Oslo.; Abel, Niels Henrik, 1802-1829. Breve.; Bjørnson, Bjørnstjerne, 1832-1910.; Sylow, Ludvig, 1832-1918.; Størmer, Carl, 1874-1957.; Holst, Elling, 1849-1915. (Kristiania, I Kommission Hos J. Dybwad, 1902)
Presentation copy to university librarian A. Kjær, signed by members of the Jubilee Committee, Fridtjof Nansen, chairman. Committee on publication: Elling Holst, Carl Størmer, L. Sylow. Includes bibliographical references. Niels Henrik Abel. Af Bjørnstjerne Bjørnson.--Historisk indledning. Af dr. Elling Holst.--Breve fra og til Abel.--Breve om Abel.--Oplysninger til brevene.--Dokumenter angaaende Abel. Ved Carl Størmer.--Oplysninger til dokumenterne. Af Carl Størmer.--Abels studier og hans opdagelser. Af L. Sylow. Mode of access: Internet.