Folkesangen paa Færøerne - Thuren, Hjalmar, 1873-1912.; Carlsbergfondet (Copenhagen, Denmark) (København, A. F. Høst & søns forlag, 1908)
"Der volksgesang auf den Färöern" (summary in German): p. [303]-328. "Danmarks gamle folkeviser [melodisamling]": p. 267-170. "Yngre danske og norske sange, færøsk salmesang [melodisamling]": p. 283-291. "Færøske kvadmelodier": p. [83]-140. "Dansen paa Færøerne": p. 1-68. Mode of access: Internet.