Folketællingen i Norge 1 december 1910 = Recensement du 1 Décembre 1910 - Norway. Statistisk sentralbyrå. (Kristiania : I kommission hos H. Aschehoug, 1912)
Vol. 1 includes index. In Norwegian, with tables of contents, table captions, etc. also in French. 1. hefte. Folkemængde i Rikets forskjellige administrative indelinger m. v. = Population des Divisions administratives etc.--2. hefte. Finner og Lapper. Hjemvendte Norsk-Amerikanere. Dissentere. Blinde, døve og sindssyke = Finnois et Lapons. Norvégiens rentrés après avoir émigré en Amérique. Dissidents. Aveugles, sourds et aliénés.--3. hefte. Bebodde hus og husholdninger = Maisons habitées et ménages.--4. hefte. Folkemængde fordelt efter livsstilling = Population classée par professions.--5. hefte. Folkemængde fordelt efter kjøn, alder og egteskabelig stilling samt fødesteder. Fremmede staters undersaatter = Population classée par sexe, par âge, par état civil et par lieu de naissance. Sujet étrangers.--6. hefte. Folkemængde fordelt efter livsstilling med angivelse av alder og egteskabelig stilling. Navnefortegnelse over personer 95 aar og derover = Professions avec l'indication de l'âge et de l'état civil. Liste nominative des individus âgés de 95 ans et au-dessus.--[7. hefte.] Hovedoversigt = Aperçu général. Mode of access: Internet.