Északi-osztják szójegyzék. : Nordostjakisches wörterverzeichnis . - Beke, Ödön, 1883-1964. ([Budapes, 1907)
Ostiak-Hungarian-German. "Pápai József Osztják népköltési gyüjteményéböl." Caption title. Mode of access: Internet.