Tromsø museum i 50 aar. Beretning om virksomheten i aarene 1872-1922. - Qvigstad, J. (Just), 1853-1957.; Nicolaissen, Olans Martens, 1846-1924. ([Tromsø] A/s Tromsø stiftstidendes boktrykkeri, 1924)
Mode of access: Internet.