Oversigt over Meddelelser om Grønland, 1876-1912, udg. af Kommissionen for ledelsen af de geologiske og geografiske undersøgelser i Grønland; - Kornerup, Thorvald Otto, 1864-1938. (København, I kommission hos C. A. Reitzel, 1913)
Mode of access: Internet.