Tre aar i isen med "Maud" [1922-25] med et tillæg om en slædereise rundt Tsjuktsjerhalvøen. - Sverdrup, H. U. (Harald Ulrik), 1888-1957. (Olso, Gyldendal, Norsk forlag, 1926)
Mode of access: Internet.