Bibliotheca danica. Systematisk fortegnelse over den danske literatur fra 1482 til 1830, efter samlingerne i det Store kongelige bibliothek i Kjøbenhavn. - Ehrencron-Müller, H. (Holger), 1868-1953.; Nielsen, Lauritz Martin, 1881-1947.; Ruschke, Theod., -1906.; Bruun, C. (Christian), 1831-1906.; Carlsbergfondet (Copenhagen, Denmark); Samfundet til den danske literaturs fremme.; Kongelige Danske videnskabernes selskab.; Karen Brahes bibliotek, Odense, Denmark.; Københavns universitet. Universitetsbiblioteket.; Kongelige Bibliotek (Denmark) (Kjøbenhavn, Gyldendal, 1877)
Accompanied by "Supplement ved Lauritz Nielsen." (4 p. L., 514 col. 30 cm.) Published: København, Gyldendal, 1914. Copy 2: Bound with v.4 of main work. On added t.-p. of v.1-3: Udgivet med understøttelse af den kongelige danske regjering, det Kongelige danske videnskabernes selskab, Samfundet til den danske literaturs fremme med. fl. Vol. 4; Udgivet af cand. theol. Theod. Ruschke. Issued in 10 parts, 1879-1902. 1. bd. Theologi, retsvidenkab, lægevidenskab, philosophi, pædagogik, statsvidenskaberne, de skjønne videnskaber og kunster. 1877.--2. bd. De exakte, økonomiske og techniske videnskaber. Geographi og rejser. Historie I: Almindelig histoirie. Historie II: De tre nordiske riger. Danmarks topographi, statistik, stats- og kulturforhold. 1886.--3. bd. Historie II., forsættelse: Danmarks historie: Færøerne, Island og Grønland. De danske besiddelser i Vestindien. Slevig og Holsten. Norge. Personalhistorie. 1896.--4. bd. Sprogvidenskab. Literatur. Tidsskrifter afblandet indhold og aviser. 1902. Mode of access: Internet.