Deatnu watershed Future Vision Workshop - Bjärstig, Therese; Brattland, Camilla; Jokinen, Mikko; Hiedanpää, Juha (Umeå universitet, Statsvetenskapliga institutionen, 2024)
Sami language version: Deanu čázadaga Boahtteáiggi Višuvnna Norwegian version: Workshop: Fremtidsutsikter for Deatnu/Tana Finnish version: Työpaja: Tenon vesistöalueen tulevaisuuden visiot RecoSal