Arktisuus ja perinteiset käsityötekniikat e-tekstiilien inspiraatioina - Harjuniemi, Emmi (2019)
Tekstiilien tekemiseen on tarjolla uusia materiaaleja ja teknologioita, jotka ovat tavallaan tuttuja, mutta kuitenkin jänniä ja erilaisia. Langat ja kankaat johtavat sähköä, perinteiset painonapit ja vetoketjut toimivat kytkiminä saaden uusia toimintoja ja merkityksiä suunnittelun elementteinä. Teknologia on tulossa yhä enenevissä määrin osaksi työympäristöjämme ja elinpiiriämme. Erilaisilla sovelluksilla voidaan tuottaa ihmisille iloa ja ratkaisuja ongelmiin – vaikkapa aivan arkipäiväisiin.