Kristallinkirkasta jäätä vai Arktista lasimuotoilua? - Johansson, Milla (2022)
Pohjoisen lasimuotoilun erityispiirteitä esiinnostava artikkeli Muotoja -lehden Messut-osiossa, Arctic Design Week -tapahtumaan.