Arctic Art and Design Summer 2017:Arctic Moments -tekstiili-installaatio - Jääskeläinen, Ritva Anneli; Yliniva, Jenni-Liisa Johanna (2017)
Arctic Art & Design Summer 2017: Arctic Moments Perjantaina 16. kesäkuuta 2017 alkaen Valtakadulle avattiin Arctic Art & Design Summer -taidenäyttely. Näyttelyä organisoi Arctic Light Hotel, yhteistyössä kadun naapuriyritysten, eri taiteilijoiden ja suunnittelijoiden, Lapin Yliopiston, Rovaniemen kaupungin – Arctic Design Capital sekä Arctic Design Weekin kanssa. Koko kesän ajan valtakadulla saattoi ihailla Lapin yliopiston tekstiilimuotoilijoiden arktisen luonnon innoittamia kuoseja. Arctic Moments tekstiili-installaation kokonaisuuden suunnittelivat ja kuratoivat Pintasuunnittelun sivuaineopiskelijoiden töistä Sisustus- ja tekstiilimuotoilun yliopisto-opettajat Ritva Jääskeläinen ja Jenni-Liisa Yliniva. Näyttely oli avoinna yleisölle 27.8.2017 saakka.Näyttelyä varten suunnitellut kuosit ovat yhä esillä online -galleriassa:www.arcticdesignsummer.com/textile-designers. Tapahtuma sai Rovaniemen kulttuuriteko 2017 -palkinnon: http://www.arcticlighthotel.fi/fi/occasions/arctic-art-design-summer/