Arctic Action!:Vuorovaikutteisia prototyyppejä - Johansson, Milla; Genç, Çağlar (Lapin yliopisto, 2022)
Arctic Action! -näyttelyssä esitellään Creative Technologies sivuaineen, Vuorovaikutteisten tuotteiden muotoilu -opintojaksolla (UCREA1006) tuotettuja vuorovaikutteisia, toimivia prototyyppejä. Monialainen, muotoiluopiskelijoista koostuva ryhmä on pohtinut ”arctic action” -teemaa teoksissa eri näkökulmista. Näyttelyn teoksiin saa koskea ja niitä lähestymällä teokset voivat yllättää kävijän positiivisesti. Prototyypeissä on hyödynnetty monipuolisesti materiaaleja sekä niihin integroitavaa teknologiaa. Teokset toimivat erilaisten sensoreiden avulla, jotka on pyritty häivyttämään teoksiin niin, että ne toimisivat mahdollisimman intuitiivisesti. Voit tutustua teosten suunnitteluprosessiin, sekä aiempien vuosien teoksiin Instagramissa @tangiblearctic .