Arctic Glass Design -näyttely - Johansson, Milla (Lapin yliopisto taiteiden tiedekunta, 2021)
Arctic Glass Design -näyttelyssä esillä olevat tuotteet kuvaavat arktista lasimuotoilua, ja liittyvät ruokailutilanteeseen. Lasituotteet ovat jotain, mitä käytetään pohjoisia ruokia syödessä, ne voivat olla inspiroituneet arktisesta luonnosta muotokieleltään tai ne voivat tuoda kattaukseen arktisen tuulahduksen. Lasituotteet on suunniteltu Lapin yliopistossa ja lasinpuhallus on tapahtunut Nuutajärvellä, Ammattiopisto Tavastian lasialan opiskelijoiden toimesta.