Dull Dinner?:Illalliskutsujen yllätyksellisiä ja vuorovaikutteisia tuotteita sekä e-tekstiilejä; Galleria Kilo 18.2.-12.3.2020 - Harjuniemi, Emmi; Johansson, Milla; Pyrstöjärvi, Piia (Lapin yliopisto taiteiden tiedekunta, 2020)
Kuvittele tilanne, jossa saavut oletetusti tylsille, kokovalkoisille kutsuille. Mutta mitä voisikin tapahtua, kun olet vuorovaikutuksessa astiaston, kattauksen ja ympäristön kanssa? Muotoilualojen opiskelijat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet prototyyppejä, joiden tavoitteena on yllättää ja luoda elämyksellinen kattaus ympäristöineen. Näyttely kutsuu kävijät kokeilemaan näitä arktisuudesta inspiroituneita, vuorovaikutteisia teoksia. Teokset on kehitetty Creative Technologies -sivuaineen opinnoissa taiteiden tiedekunnassa. Opintojaksoille osallistuneet opiskelijat ovat useilta eri muotoilualoilta. Ohjaus on toteutettu yhteisopetuksena teollisen muotoilun, tekstiili- ja sisustusmuotoilun sekä suunnitteluteknologian opettajien kesken. Instagram: @tangiblearctic, @e_tekstiilit