Árktalaš pedagogihka ovddieamen:Arktista pedagogiikkaa kehittämässä - Rasi, Päivi Maria; Keskitalo, Pigga Päivi Kristiina; Rasmus-Moilanen, Eeva-Liisa (2016)
Kiteen kirjoitus käsittelee arktista pedagogiikkaa kehittävää ESR-hanketa, jota koordinoi Saamelaisalueen koulutuskeskus. Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta ja Mediapedagogiikkakeskus ovat mukana arktista pedagogiikkaa kehittävässä hankkeessa 2016-2018.