Arctic Art and Design Summer 2018 - Jääskeläinen, Ritva Anneli; Yliniva, Jenni-Liisa Johanna (Lapin yliopisto taiteiden tiedekunta, 2018)
Rovaniemellä sijaitsevan Valtakadun kesäilmeen suunniittelu, kuratointi ja toteutus. Näyttelyä organisoi Arctic Light Hotel, yhteistyössä kadun naapuriyritysten, eri taiteilijoiden ja suunnittelijoiden, Lapin Yliopiston sekä Rovaniemen kaupungin – Arctic Design Capital kanssa. Tekstiili-installaation kokonaisuuden suunnittelivat ja kuratoivat Pintasuunnittelun sivuaineopiskelijoiden töistä Sisustus- ja tekstiilimuotoilun yliopisto-opettajat Ritva Jääskeläinen ja Jenni-Liisa Yliniva