Islantilaisten kirja - Willson, Kendra; Laine, Anniina; Peltto-Huikka, Pauliina; Tammivaara, Dita; Agge, Mari; Lappalainen, Mirjami; Leinonen, Airi; Kanerva, Kirsi (Glossa ry, 2020)
An annotated Finnish translation of the Old Icelandic Íslendingabók, written by Ari Thorgilsson between 1122 and 1133. Johdannolla ja selityksillä varustettu käännös muinaisnorjankielisestä Íslendingabók-tekstissä, jonka on kirjoittanut Ari Thorgilsinpoika 1122-1133 välillä. En annoterad finsk översättning av den fornisländska Íslendingabók, skriven av Ari Thorgilsson mellan 1122 och 1133.