”Ounastunturin terrori” ja uudisasutus Enontekiöllä: Saamelainen poronhoito suomalaisen asuttajakolonialismin aikakaudella - Magga, Anne-Maria (Valtiotieteellinen yhdistys - Statsvetenskapliga föreningen, 2018)
*